0040 330 56 24 76
  • English
  • Română
partenerii

Sport pentru schimbare

„Mi-as dori să încercăm să redefinim un pic performanța”, spune Gabriela, care vede progrese și în faptul că un copil învață engleza. „Toată lumea vorbește de performanță, că ei trebuie să fie campioni și să participe la olimpiade, trebuie să fie de 10. Nu, performanța poate însemna și să-l aduci de la 4 la 6. Și să se mențină la 6.”

Mai multe
partenerii

Cum ajungem la impact social prin sport?

"Pentru Gabriela, sportul este cea mai importantă unealtă de educație non formală, însă este prea puțin utilizată și „îmbrăcată” în program de dezvoltare. „Cred că cea mai importantă chestiune care ar trebui adresată aici este de fapt primul pas în această direcție - și anume dezvoltarea ideii că sportul este o unealtă de integrare socială, dezvoltare personală și contribuție pozitivă adusă societății”


gamerii

Gamerii au donat 15.000 de euro pentru Fundatia Te Aud Romania

“Echipa din Europa de Est a fost formată din jucători din Cehia, Serbia și Ungaria și au luptat pentru a ajuta Fundația Te Aud România din Gura Humorului, județul Suceava. Banii donați vor fi folosiți în dezvoltarea unui program de terapie pentru cei 300 de orfani și copii defavorizați din cadrul fundației, cu scopul de a-i ajuta să își îmbunătățească încrederea, performanțele sociale și școlare și să se integreze mai ușor în societate.”

Mai multe

partenerii

Programul de educație non formală Rugby pentru toți se află la a cincea ediție

"De patru ani sunt unul dintre mentorii „Rugby pentru toți”, iar tinerii pe care iam întâlnit de-a lungul timpului în cadrul programului mi-au arătat că spiritul de echipă, prioritizarea, curajul și perseverența sunt o constantă pentru ei indiferent de greutățile pe care le întâmpină." a transmis Sergiu Manea, preşedinte executiv Banca Comercială Română.

Mai multe

partenerii
partenerii
partenerii

partenerii
partenerii
partenerii